OVER

www.Kidiyoga.be

 


Kirsten Noben - Kinderyogadocente


Kirsten Noben is gehuwd en trotse mama van drie dochters Laura, Emma en Sophia.


Via school, televisie, games, iPad hebben kinderen allerlei prikkels om zich heen. We zijn ons hier niet altijd bewust van. Ook niet van de tijd die ze nodig hebben om opgedane indrukken te verwerken.

Ik merkte bij mijn dochters dat zij zich minder goed konden ontspannen en zocht een manier zodat zij de hoeveelheid aan prikkels kunnen verwerken.


Zo geraakte ik gefascineerd door kinderyoga en volgde een opleiding holistische kinderyoga bij Arterre. Ik ontdekte de voordelen die kinderyoga te bieden heeft. De kinderen ontwikkelen hun motorische vaardigheden, lichaamshouding, emotionele ontwikkeling, concentratievermogen en zelfvertrouwen. Ze leren om hun verbeeldingskracht te gebruiken en zich te ontspannen.


Ik vind het fijn om samen met kleuters op yoga avontuur te gaan en te merken dat ze het heerlijk vinden om allerlei lichaamshoudingen uit te proberen, met hun adem te spelen en al hun zintuigen te ervaren.  Het is een voorrecht om te ervaren dat kinderyoga kleuters in balans brengt. Ze worden er lichamelijk sterker en emotioneel evenwichtiger ervan.


" If we all could see the world through the eyes of a child, we would see the magic in everything."

Patsy Cline

Copyright © All Rights Reserved